maandag, april 17, 2006

Heynekamp-festijn met Pasen

Het begint een traditie te worden met Pasen op de Kolklaan 12: de familie Heynekamp, tak van Nicoline en Chris, helemaal compleet. Vooral omdat de Breedvelds uit Noorwegen van de partij zijn. Dat levert natuurlijk weer de nodige familieplaatjes op (klik op de foto's voor een grotere versie).

V.l.n.r.: Joost, Saskia, Akke en Selma met hun gezin.

De 'kinders' op een rij (v.l.n.r. Selma, Hans-Evert, Akke, Joost en Saskia)

De drie zusters (v.l.n.r. Akke, Selma en Saskia)

De negen kleinkinderen van Nicoline

Douwe moe op schoot bij zijn favoriete nichtje Karlijn

dinsdag, april 11, 2006

Saskia en Gijs in Nederland

Met vertraging van een weekend (de Noorse stewardessen staakten) zijn Sakia, Gijs, Petter en Mikkel maandagochtend toch in Nederland gearriveerd. Ze komen traditiegetrouw rond Pasen om alvast wat voorjaar te snuiven, want dat laat in het hoge noorden wat langer op zich wachten. Ze hebben uiteraard ook weer een vol programma, om alle familie en vrienden te zien.
Dinsdag heeft Bente in Maarsbergen met Saskia met de Playmobil gespeeld. En oom Gijs heeft Bente even leren fietsen, zonder zijwieltjes! Bravo!

zaterdag, april 01, 2006

Opgeladen op Lanzarote

Selma, Elco, Bente en Douwe zijn terug van een weekje Lanzarote. Samen met Elco's ouders hebben we genoten van zon en heerlijke temperatuur. Eindelijk het zomergevoel waar we in Nederland al zo lang op wachten. En omdat opa en oma mee waren, hebben zij veel zorg voor de kinderen uit onze handen genomen, waardoor we echt zijn uitgerust.

Hoewel Lanzarote drijft op het toerisme, is het een prachtig eiland met absurde landschappen. Omdat het een vulkaan-eiland is, waan je je soms op de maan in het lava-landschap. Met een gehuurde Smart For-Four hebben we het eiland verkend.