maandag, maart 06, 2006

Nieuwe website enthousiast ontvangen

Terwijl het buiten koud en wit is, stromen binnen de warme mailtjes binnen. De nieuwe Heynekrant wordt enthousiast ontvangen. Vooral blije klanken van familie uit het buitenland. Zo mailt Saskia uit Noorwegen: 'Je bent een held! Zeker voor de in het buitenland wonende Heynekampen is de krant een leuke manier om op de hoogte te blijven. Ook al horen we tot de minderheid zonder digitale camera, we zullen zeker ons best doen om de buitenwereld van ons gedoe hier op de hoogte te houden'. Dat horen we graag - laat het gedoe maar komen! Er is overigens weer een halve meter sneeuw gevallen in Hagan, daar kunnen wij voorlopig niet tegenop.

Grote Hans uit de VS heeft al nieuws: 'Leuk dat de Heynekrant weer actief wordt. Ik heb al een roddel voor je: Molley (van Michiel) verwacht weer een uitbreiding. Moab vertelt het aan iedereen die langs komt!' Gefeliciteerd! Laat de foto's maar komen, als het zover is.

Dichter bij huis, maar niet minder enthousiast is Eveline. Zij wil graag leren webloggen. 'Kan ik jullie weer op de hoogte houden van het bezoek van Paul en Sharon, die ergens eind mei Nederland bezoeken. Misschien een reden voor een uitje met z'n allen op de hei...'. Goed plan.

Je kan overigens eenvoudig commentaar achterlaten, door op de link 'reacties' te klikken die rechts onder elk bericht staat. Deze functionaliteit vervangt het aloude prikbord.
Ik werk nog aan de Blogger-handleiding, die komt er spoedig aan.