Familiedag succesvol

Houten, 15 september 2002 - Het komt niet zo vaak voor dat de hele familie bij elkaar is... en de laatste paar keer was het in het kader van een crematie. Daarom stond zaterdag 14 september in het kader van een "familiedag zonder rouwrandje". En het was erg geslaagd. Zelfs toevallig in Nederland aanwezige familie uit Nieuw Zeeland kreeg de kans om in één klap helemaal bij te zijn.

Van Bilthoven tot Maartensdijk
De middag begon bij de Mauritshoeve in Bilthoven. De meesten wilden daar ook wel pannekoeken blijven eten, maar door een misverstand was dat niet mogelijk bij dit restaurant, ze zaten 'vol'. Alle andere pannekoekenhuizen in de regio hadden het natuurlijk ook erg druk op zaterdagavond, dus dat ging niet meer lukken... Maar inventief als de Heynekampen zijn, besloten ze Chinees te halen en dat bij Johan in Maartensdijk op de eten, in zijn wilde tuin. Zelfs een krat bier kwam het huis van Johan binnen voor het nodige vermaak.

Foto's
Er zijn de nodige portretfoto's gemaakt om het Familiealbum aan te vullen. Ook de stamboom-informatie van de Doelman-tak uit Nieuw Zeeland is weer helemaal up-to-date.

:: Bekijk ook het fotoalbum van deze dag

    
  

Chinezen in de wilde tuin van Johan
(of was het: wilde Chinezen in de tuin van Johan..?)


The Next Generation: Isis, Dana en Bente


Bekijk nieuwe portretfoto's in het Heynekamp Familie Album op www.heynekamp.nl/stamboom
inclusief nieuwe foto's van de familie uit Nieuw Zeeland!

Terug naar nieuwsoverzicht