Familiedag op 14 september

Houten, 11 september 2002 - Zoals eerder aangekondigd is het 14 september zover: de eerste Heynekamp Familiedag! Een middag die vooral in het teken staat van borrelen en bijpraten. Er was even verwarring over wie het voortouw zou nemen, maar na een rondje bellen blijkt iedereen enthousiast.

Lokatie 
Let op: gewijzigd op 11/09/02
We hebben gezocht naar een lokatie waar we in een leuke omgeving kunnen zitten, iets kunnen happen en bijpraten. Maandag noemden we op deze plek nog het Jagershuys in Zeist als waarschijnlijke lokatie. Echter: er kan daar alleen gereserveerd worden tot 16:00 uur en daarna "moeten de tafeltjes leeg zijn". Ze hebben duidelijk liever geen klanten...
  
De uiteindelijke keuze is gevallen op de Mauritshoeve te Bilthoven/Maartensdijk - een lokatie die na de crematie van Lies ook door Johan was gereserveerd. 
  

routebeschrijving en
meer informatie op
www.mauritshoeve.nl 

    
  

de Mauritshoeve te Bilthoven

 Tijd
We verzamelen ons zaterdag rond 14:00 uur bij de de Mauritshoeve.
We krijgen dan koffie/thee en een appelpunt. Daarna is het borreltijd met de nodige borrelhapjes. De middag duurt tot ca. 17:00 uur. Natuurlijk is iedereen die daarna gezamenlijk iets wil eten vrij om dat te doen.

Zeg het voort!
We sturen vanavond (woensdag) een mailtje rond met de definitieve gegevens. Verzoek aan iedereen: zeg het voort aan familieleden die niet of minder bereikbaar zijn via email.
  

Terug naar nieuwsoverzicht