Stamboom op Heynekrant

Houten, 30 april 2002 - Toen vorige week de familie bijeen was voor het droevige afscheid van Ed, kwam het gesprek tijdens het eten op de familie uit Nieuw Zeeland ("de Doelmannen") en de Verenigde Staten. Wie hoort bij wie? Het idee ontstond om een stamboom op de website te zetten, voor zover mogelijk inclusief achtergrondinformatie en foto's.

We hebben ervoor gekozen om de familie vanaf Opa (Everardus) en Oma (Hetty) Heynekamp in beeld te brengen. Een groot deel van de familie is inmiddels bekend met de Heynekrant.

Informatie gezocht
Hoewel de informatie over de nazaten van Chris en Nicoline Heynekamp compleet is (vanuit deze tak is de Heynekrant opgezet), zijn er in andere takken nog veel open plekken. Zo is nog lang niet van iedereen de geboortedatum en eventueel sterftedatum, trouwdatum en soms achternaam bekend. Bij de familie Doelman in Nieuw Zeeland is het zelfs nog niet duidelijk wie met wie is getrouwd en welke kinderen daarbij horen. De beschikbare gegevens zijn in de eerste versie van de stamboom verwerkt.
Alle aanvullingen en verbeteringen die de stamboom completer maken, zijn welkom op redactie@heynekamp.nl!

Heynekamp Familie Album
Het programma GenoPro, waarmee de stamboom is gemaakt, blijkt ook zeer geschikt om alle gegevens van de familie Heynekamp in te voeren en, inclusief foto's en informatie, toegankelijk te maken via de website. Naast een afbeelding van de stamboom is het mogelijk om een Familie Album te publiceren, dat vanaf nu te vinden is op: http://www.heynekamp.nl/stamboom 

Ook hiervoor geldt dat alle verbeteringen en aanvullingen welkom zijn op redactie@heynekamp.nl

    
  

Foto's uit het archief
Het Familie Album is een goede plek om oude en nieuwe familiefoto's te tonen. Daarom zijn er een aantal archieffoto's van Opa en Oma en gezin, maar ook van Lies en Johan en Chris en Nicoline in opgenomen. Klik door het Familie Album en selecteer een familie om de foto's te bekijken. 

Foto's toevoegen?
Als je informatie, foto's wilt toevoegen of veranderen, kan je die mailen naar redactie@heynekamp.nl of per post versturen naar:
redactie Heynekrant
p/a De Haag 34
3993 AX  Houten

  

De stamboom is vanaf nu te vinden onder de rubriek "Wie=Wie", of klik hieronder op de links.

>> Bekijk de stamboom
>> Bekijk het Heynekamp Familie Album

 

Terug naar nieuwsoverzicht