Naar de sneeuw

Houten, 10 december 2001 - Hoewel er nog weinig valt te zeggen over het weer van de komende weken,  lijkt het dit jaar voor een aantal Heynekampen een witte kerst te worden. Of anders een witte-week-na-kerst. 
In Hagan (Noorwegen) zijn inmiddels de eerste vlokken gevallen. Selma en Elco brengen kerst en oud & nieuw in Hagan bij Saskia en Gijs door. De Koornneefs vertrekken vlak na kerst voor wintersport naar vrienden in Oostenrijk.

Het lijkt dus een rustige decembermaand te worden op familiegebied, voor de achterblijvers in Nederland. Tel daarbij op dat de nieuwe bank van Nicoline pas begin volgend jaar arriveert en je kan de conclusie trekken dat deze kerst anders zal zijn als de voorgaande jaren. Een keer niet 'met z'n allen' op 'de bank' - zowel met z'n allen als op de bank wordt lastig...
Daar staat tegenover dat Selma en Elco zich inzetten voor het familiegevoel van de familie Breedveld. 

      
    

Daarnaast schenken Selma en Elco hun 'gele stoelen' aan Nicoline, zodat er toch nog comfortabel kan worden gezeten. Verder is uit  betrouwbare bron vernomen dat de tradtionele 'kerstboeken' ook gewoon van de partij zijn. 
  
Overigens: het gaat natuurlijk om de 'kerstgedachte', en dan maakt het helemaal niet uit wie waar is, met of zonder bank. ;-) 

Terug naar nieuwsoverzicht