Laatste nieuwtjes uit de familie

Doorn, 27 mei 2001 - Akke blijkt goed op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes uit de familie. Gelukkig deelt ze die met de Heynekrant en op die manier ook met iedereen die enige vorm van interesse toont in het reilen en zeilen van de Heynekampjes.
Deze week veel nieuws: Karlijn en Eddie gevallen met de fiets, de Koornneefs naar het strand en de auto van Joost is total-loss. 

Eddie en Karlijn gevallen met fiets
Door een samenloop van bocht, verkeersdrempel een wat missende spaken vouwde het voorwiel van Eddies fiets dubbel. Karlijn is daarbij gewond geraakt aan haar voet. Een flinke schaafwond op haar enkel, letterlijk tot op het bot. Voor de zekerheid is er een foto gemaakt in het ziekenhuis, maar het was gelukkig niet gebroken. Veel biogaze en een soort huishoudfolie met een hele mooie naam van Hansaplast bieden de oplossing.


misschien is dit iets voor Eddie?
in elk geval geen last van ontbrekende spaken...

Circus Koornneef wacht tot Pinksteren
Fans van Circus Koornneef moeten dit jaar tot Pinksteren wachten om de nieuwe 'voostelling' te zien. Voor het eerst sinds jaren slaat het Circus zijn tenten niet op met de Hemelvaart. Ze gaan met de Pinksteren een hele week naar het Hezerenbos. Als ze terug komen gaan jullie Selma en Elco aan het Canadese avontuur beginnen (vertrek 9 juni). 

   
Naar het strand
D
e Koornneefs zijn met Hemelvaart naar het strand geweest. De kinderen dachten dat ze gingen dauwtrappen. Mathijs vond het een rotstreek dat hij niet mocht gaan logeren bij Guus. Maar dauwtrappen, wie vindt dat nou leuk? Toen Mathijs merkte dat ze de dauw in de zee gingen trappen vond hij het heel fijn dat hij niet was gaan logeren. Absoluut geen last gehad van files, want ze waren belachelijk vroeg op pad. De zee was koud en er stond een stevige bries, maar ze hebben zich prima vermaakt en zijn lekker verbrand (dus niet al te erg).

Auto van Joost total-loss
We weten nu ook waarom we zo weinig van Joost en Tineke horen: Ze hebben nog geen Internet-aansluiting thuis. Zo komt het dat de laatste roddels over hen niet in de krant staan en dat kan natuurlijk niet. 
Dus daar komt het: JOOST HEEFT ZIJN AUTO TOTAL-LOSS LATEN RIJDEN door een trekker een 4wd auto. Joost mankeert gelukkig niets maar het rode gevaar is dus niet meer. De auto van Tineke is direct uit de verkoop gehaald en daar rijden ze nu mee.

Femke en Mathijs waren dit weekend op scouting kamp. Ze zijn vrijdag vertrokken en kwamen vandaag (zondagmiddag) pas weer terug.

Groetjes van ons allen, Akke.

Zo, met dank aan Akke zijn we weer helemaal op de hoogte! 

Terug naar nieuwsoverzicht