Met DHV naar Warner Bros Movie World

Doorn, 18 mei 2001 (ingezonden door Akke)  - Afgelopen zaterdag zijn we met de DHV familiedag naar Warner Bros Movie World geweest. Hetgeen inhoud dat we voor bijna niets daar naar toe zijn gebracht, we daar konden lunchen en weer naar huis zijn gebracht. 

Het grootste gedeelte hebben we door gebracht in Loony Toon land. Groot succes waren de levende striphelden zoals Bug's Bunny, Tweety, Willy coyote, enz. Het is een beetje (heleboel) afgekeken van de Disney parken. Een hoop vermaak, shows, levende striphelden en om vijf uur de parade. Hier kon Jochem eindelijk Taz. ontmoeten en konden we de batmobiel bekijken. 's Middags zijn we naar de stuntshow geweest van de police academie. Groot vermaak voor Eddie en Mathijs. Femke en Karlijn vonden het of te eng, of te hard of zielig er ontplofte nogal wat.


 

 
Het weer werkte erg goed mee, super zonnig. Hetgeen fijn is bij de waterattractie de bermuda driehoek. Jochem had mij belooft dat er een zweefmolen zou zijn en die was er inderdaad en daar zijn Jochem en ik dus samen in geweest.

Verder is afgelopen zondag, jaja op moederdag, Eddie naar Frankrijk vertrokken om daar een zuivering op te starten. Hij had er veel zin in, het zit geloof ik wel erg tegen, dus komt hij een dagje later thuis dan geplant en dat wil zeggen pas vrijdagmiddag (18 mei, red.) 

Terug naar nieuwsoverzicht