Hulde aan het 12½ jarig echtpaar  

Hagan, 24 februari 2001 - Terwijl het slechts een maand geleden is dat Selma en Elco trouwden, hebben Saskia en Gijs op zaterdag 24 februari een heus lustrum te vieren. Het is dat jullie zo ver weg wonen, anders zou de voltallige redactie van de Heynekrant een officieel "hulde-bord" op jullie huis komen spijkeren. Gelukkig is een virtueel  bordje tegenwoordig ook mogelijk..

Een korte speech lijkt ons op z'n plaats.
Er is natuurlijk veel veranderd tussen 24 augustus 1988 en nu. Feit is dat jullie inmiddels trotse ouders van Petter en Mikkel zijn en op een prachtige plek wonen in een huis dat momenteel ook nog mooier wordt dan het al was. Je kan zeggen wat je wil, maar het twaalf-en-een-half-jaar samenzijn lijkt geen windeieren te hebben gelegd! 
Zullen we het  25 jarige lustrum samen vieren..?

Gefeliciteerd!
  
 

    

foto's: januari 2001
(waar een vrijgezellenparty al niet goed voor is...)

Speciaal voor de Noorse lezers:
Medan det dårligst et máned siden er det Selma og Elco giftet, har Saskia og Gijs opp lordag 24 februar et heus lysten å feire. Etter det dere ennå en vei bo, skifter bør Det "redactie" fra Heynekrant et offisielt "hulde-bord" opp dere hus komme spiker. Heldig er et virtueel bord også mulig.. 
(klopt het een beetje?)


 
Lees meer over vertaal-sites

  

Terug naar nieuwsoverzicht