Hans op vakantie: "rust, rust en nog meer rust"  

Maarsbergen, 15 februari 2001 - Hans vertrekt zondag 18 februari weer naar het zuiden voor zijn jaarlijkse portie wintersport. Waar gaat hij nou precies heen en wat voert ie eigenlijk uit op en rond de piste? De Heynekrant had een exclusief diepte-interview met de Heynekamp die ongeveer twee weken uit beeld is.

"Ik vertrek op zondag 18 februari om, jawel, 07:00 uur. Een normaal mens slaapt dan nog, zeker op zondag.", aldus Hans-Evert. 
"En ik kom ongeveer 2 weken later terug op zaterdag- of zondagmorgen, afhankelijk van weer en andere omstandigheden."

Wald am Arlberg
"Ik ga naar Wald am Arlberg,dat is een klein plaatsje bij het begin van de Arlbergtunnel. Dat is heel mooi, want dan hoef je dus niet over kleine bergwegen te rijden (handig des winters). Op de foto hiernaast het chalet waar ik dan slaap. Mijn slaapkamer midden op het balkon waar het goed toeven is in de zon, daar dit op het zuiden is!!! 
De ski piste ligt op een tien minuten lopen, onder de snelweg door. Daar ik mijn ski spullen bij de lift in depo stop hoef ik dan ook niet met het spul te zeulen. Om een uur of 12 naar boven en genieten van de sneeuw, zon en frisse lucht. 

  

het Chalet waar Hans vakantie viert...

Rust, rust en nog meer rust
Na een uur of wat (onderbroken door een biertje of meer) weer naar beneden, even bijpraten bij het depo met mensen die ik tegen kom (en genieten van een jager thee) en na verloop van tijd naar 'huis' waar we wat eten en dan des avonds rust, rust rust en nog meer rust.
Je ziet het: echt een vakantie voor een ouwe man! (MmmmH)"

groeten Hans

Eh, "ouwe man", veel plezier namens de Heynekrant!
   

Terug naar nieuwsoverzicht