Selma & Elco getrouwd  

Houten, 26 januari 2001 - Het is gelukt: Selma en Elco zijn écht getrouwd op woensdag 24 januari 2001. De plechtigheid vond plaats in het gemeentehuis van Maarn en in de NH Kerk van Maarsbergen. Daarna barste het feest los in jeugdherberg Rhijnauwen in Bunnik. 

De dag was een groot succes. Het klinkt als een cliché, zeker voor de mensen die (nog) niet zijn getrouwd, maar het is "één van de mooiste dagen van je leven". Er gebeuren vaker leuke dingen, maar op deze dag zijn die leuke dingen wel erg geconcentreerd. Het erg leuk om iedereen bij elkaar te hebben met wie je "iets" hebt: familie, goeie vrienden, je 'beste' collega's en iedereen die iets om je geeft. Juist die combinatie van mensen die je anders nooit bij elkaar ziet maakt het heel bijzonder.

Daar komt natuurlijk bij dat al die mensen erg vrolijk en feestelijk waren en veel lol hadden. Dat maakte de dag en het feest tot wat het geworden is. Dank aan allen voor het goede humeur!

  
Klik hier voor foto's van 'de grote dag'

De lokatie Rhijnauwen, de fantastische band Cartoon en de goeie 'stukjes' van familie, scouting-vrienden en Media Plaza collega's (stukjes met beamers zijn helemaal 'in') maakten de avond tot een groot succes.

Ook het idee om met ongeveer vijftig gasten op de lokatie te blijven slapen was erg geslaagd. Donderdagochtend om 10 uur werd met een lekkere brunch dit 24-uurs feest afgesloten.

Voor Selma en Elco is het feest nog niet afgelopen: zij hebben van Elco's ouders een vijf-daagse trip naar Rome aangeboden gekregen. Ze vertrekken zaterdagochtend 27 januari vroeg vanaf Schiphol.

 

Terug naar nieuwsoverzicht