Een goede start...
  
(Uit Heynekrant Nieuwsbrief 27/12/2000)

Hier is de laatste Heynekrant Nieuwsbrief van 2000: tijd om even kort terug te blikken op een succesvolle start van de Heynekrant.

Wat begin oktober begon als een vrijblijvend experiment, werd door de familie Heynekamp serieus genomen! Vooral de toevoeging van het Prikbord op de site zorgde de eerste weken voor de nodige 'gesprekken' waardoor een site als de Heynekrant populair wordt.

De vermelding van de website op de uitnodiging voor de bruiloft van Selma en Elco zorgde ervoor dat ook familieleden die iets minder dichtbij staan interesse toonden voor de Heynekrant. De redactie heet Joke van Uffelen en Kees Heynekamp van harte welkom! En natuurlijk Hans en GabriŽlle Heynekamp niet te vergeten, die vanuit de States de Heynekrant volgen. Een mooi uitspraak die me is bijgebleven komt van Saskia Heynekamp, die met Gijs en de kids al ruim tien jaar in Noorwegen woont: "Ik voel me door de Heynekrant veel meer betrokken bij wat er in Nederland gebeurt!".

Natuurlijk wil ik iedereen bedanken die de afgelopen maanden input heeft geleverd. Want het is vaker gezegd: zonder inhoud geen Heynekrant. Zoals Hans-Evert die binnen enkele weken een volledige site bouwde rond zijn persoon. Maar ook iedereen die berichtjes mailde, en updates achter liet op het Prikbord, zorgde ervoor dat de Heynekrant de moeite waard blijft om te bezoeken.

Laten we dat in 2001 volhouden! Dus een oproep aan iedereen die zich aangesproken voelt: laat van je horen via de Heynekrant! Mail naar de redactie@heynekamp.nl.

Elco

   

  

 

Terug naar nieuwsoverzicht