Heynekampen laten van zich horen 

Houten, 19 december 2000 - Vorige week viel de trouwkaart van Selma en Elco bij familie, vrienden en collega's op de mat. Met daarop een verwijzing naar de website met een routebeschrijving: www.heynekamp.nl/bruiloft. Velen blijken nieuwsgierig naar het heynekamp.nl domein en kijken daar ook even. En zo komt het dat er al een aantal leuke reacties van Heynekampen in de mailbox van de Heynekrant redactie zijn binnengekomen. 

Een snelle reactie kwam van Joke van Uffelen. "Zo kwam ik dus achter het bestaan van de Heyne-site. Ik ben dan qua aan-spreek-titel in het dagelijks leven een Uffel geworden maar ben en blijf een Heynekamp en inderdaad gek op drop en kon me toch in een hoop famillie trekjes ook vinden, in die onafgemaakte projecten herken ik ook het een en ander, hoewel ik na ongeveer een 1 1/2 jaar ploeteren nu eindelijk een gediplomeerd rij-instructeur ben. We maken dus ook wel eens iets af! 
Stuur mij die nieuwsbrief maar en ik zal regelmatig alle nieuwtjes bekijken. Tot gauw en de groetjes aan iedereen." (j.vanuffelen@knoware.nl)

Ook Kees Heynekamp reageerde enthousiast en is vanaf deze week op verzoek bereikbaar via het nieuwe emailadres kees@heynekamp.nl
"Een leuke site die Heynekrant, ik heb hem ook al aan wat anderen laten zien wat leuke reacties geeft, met name de typische heynekamp kenmerken. Alleen dat geld uitgeven.... het lijkt een vreemde mutatie. Overigens leuk die roei en gaygames vermeldingen! Die "andere" heynekampen komen mij ook niet bekend voor." Ook van Kees krijgt iedereen de groeten.
 

  

  

En zo groeit de Heynekrant uit tot een brede Heynekamp-community! En dat is natuurlijk alleen maar leuk. Iedereen, dus ook Heynekampen (en iedereen die ge´nteresseerd is in een Heynekamp) en die niet direct afstamt van Chris en Nicoline Heynekamp is natuurlijk ook welkom op deze site! Schroom niet om berichtjes achter te laten op het Prikbord of te mailen naar redactie@heynekamp.nl
Hoe meer heynezielen, hoe meer vreugd!
  

Terug naar nieuwsoverzicht