Verbouwing Hagan in volle gang  

Hagan, 21 november 2000 - Er wordt hard verbouwd in Hagan. Saskia geeft een update. "Het afgelopen weekend hebben we de vloer uit de onderetage gebroken (en gelijk onze ruggen). Nu balanceren we over de draagbalken en kijken neer op de rots waar ons huis opstaat."

Petter en Mikkel vonden het erg leuk op en onder die balken te spelen. Maar inmiddels is die pret voorbij want de timmermannen doen hun best er weer een nieuwe vloer met betere isolatie in te leggen. En wij zelf ook, zijn daar gisteren (maandag) leuk mee bezig geweest.

Gisteren  had Gijs een dag vrijgenomen om de timmerman te helpen, en hij is blij dat hij vandaag weer rustig naar z'n werk kan. 
De badkamer muren staan inmiddels, morgen worden er allerlei membranen tegen het vocht gelegd. 
De ronde muur in de gang levert de timmerman de nodige hoofdbrekens op, maar het wordt wel mooi! Maar of hij nu ook gebogen deuren moest maken? We houden jullie op de hoogte. 

 

 
ongelukjes? Pas maar op met de elektra...

P.S. Eddie is niet de enige geblesseerde in de familie. Het is erg handig als je man zo lief is om een deur over de balken van de afgebroken vloer te leggen, zodat je er wat makkelijker op kunt lopen. Alleen jammer als het uiteinde niet op een balk rust. Nietsvermoedende hard werkende mensen stappen daar namelijk op en worden tussen de balken gekieperd! Twee bont en blauwe, zeer zere schenen is het resultaat. En dat is knap lastig als je over die zelfde balken moet kruipen om er isolatiemateriaal tussen te stoppen.

Terug naar nieuwsoverzicht