Eerste bod op huis nog niet geaccepteerd  

's Hertogenbosch, 21 november 2000 - Het bod van Joost en Tineke op het huis in "Bois le Duc" is niet geaccepteerd maar ook nog niet afgewezen. "Het zou me overigens verbazen als ze ons bod van 30k onder de vraagprijs zouden accepteren", aldus Joost. "Ik denk dat we tegen het eind van de week een mooie prijs hebben kunnen afspreken?"

Joost: "In principe willen we de sleutel op 1 maart 2001 in handen hebben. Daarna hebben we zeker een aantal weken nodig om het nodige aan te (laten) passen. Namelijk: De tegelvloer in de serre en de houtenvloer in de woonkamer en keuken moet vervangen worden door één parketvloer over de gehele beneden verdieping. De keuken zoals die er nu in zit vinden we niet mooi dus die moet worden vervangen. Hetzelfde geldt voor de badkamer. Alle muren (in ieder geval beneden) moeten worden gestuct. Boven zouden we eventueel nog over het nu aanwezige bouwbehang kunnen sausen. 


 

  

Plattegrond volgt... 
Het huis ligt in het noordoosten van de Maaspoort, een nieuwbouwvinexdorp behorend bij 's-Hertogenbosch. Een 20 minuten fietsen vanaf de binnenstad en het NS-station maar wel dichtbij de dijk langs de Maas. Lekker snel buiten dus. Het volledige adres: Braspenninglaan 11, 5237 NJ, Den Bosch."

Terug naar nieuwsoverzicht