Heynekrant op www.heynekamp.nl

Houten, 17 oktober 2000 - Na een vliegende start van de Heynekrant op het tijdelijke Internetdomein http://i.am/heynekamp heeft de redactie speciaal voor de familie het domein www.heynekamp.nl geregistreerd. Vanaf nu is de Heynekrant op deze plek te vinden.

Een goede domeinnaam is erg belangrijk op Internet. Vooral voor bedrijven is het van groot belang dat mensen die bijvoorbeeld op zoek zijn naar behang, bij de site van hun winkel terecht komen als ze www.behang.nl intypen. Maar ook namen zijn populair en meestal is het erg moeilijk om een familienaam nog te registreren. Zo zijn de domeinnamen  www.staveren.nl, www.vanstaveren.nl en www.staveren.com al jaren in handen van bedrijven met die naam.

Het is daarom een wonder dat www.heynekamp.nl nog beschikbaar was. En om te voorkomen dat ook die naam verdwijnt in de handen van iemand die er in onze ogen veel minder recht op heeft, heeft de redactie van de Heynekrant deze domeinnaam geregistreerd.

email adressen met heyekamp.nl
Een leuk voordeel van een eigen domeinnaam is dat daar meestal ook emailadressen bij horen. Zo is het vanaf nu mogelijk om e-mailadressen aan te maken als hans@heynekamp.nl, selma@heynekamp.nl enz. 

 


Die emailadressen kunnen op twee manieren worden aangemaakt: 
1. een "virtueel" emailadres dat de binnenkomende mail automatisch doorstuurt naar een ander bestaand emailadres;
2. een emailadres met pop-account, waardoor je mail wordt opgeslagen op de server van heynekamp.nl en je met een mailprogramma als Outlook je mail kan lezen. Het voordeel is dat je hiervoor geen andere email-accounts meer nodig hebt.

Mail het even naar redactie@heynekamp.nl als je zo'n Heynekamp-email account wilt hebben, en geef daarbij ook aan naar welke manier je voorkeur uit gaat. Je krijgt dan bericht als het is geregeld.
Er kunnen een onbeperkt aantal emailadressen per gezin worden aangevraagd.

    Terug naar nieuwsoverzicht