Heynekrant enthousiast ontvangen
  
Houten, 8 oktober 2000 - De eerste editie van de Heynekrant is enthousiast ontvangen. Tijdens de eerste week kwamen er leuke reacties binnen bij de redactie.

De eerste reactie kwam al tien minuten nadat de eerste nieuwsbrief was verstuurd... Joost leest duidelijk zijn mail goed op zijn werk ;-). Joost en Tineke hebben toegezegd iets grappigs in elkaar te knutselen voor hun persoonlijke pagina - wat het wordt blijft nog even geheim.

Ook de kinderen van Akke en Eddie hebben wilde plannen. Mathijs wil een eigen boekenrubriek waarin hij zijn recenties kwijt kan. Jochem wil een duidelijke mededeling in de krant dat hij nog steeds postzegels spaart... en vooral Noorse!

Ook de zege van Hans hebben we en hij heeft de nieuwsbrief doorgestuurd naar "het stamhoofd in de USA". 
Verder heeft Hans een suggestie: "Als aanvulling op de rubriek Typical, wat dacht je van zieke & cynische humor ?? Het kan niet smerig genoeg. Zal ergens een scanner op de kop tikken voor wat grafisch materiaal, en zal wat soundbytes toevoegen van wat gitaar, banjo en mondharmaonica 'muziek' of zo iets." Dat wordt dus een multimedia spectakel!


   

    
En natuurlijk enthousiast bericht uit "het natte Noorwegen": "Wij zijn blij verrast met de uitgave van deze fantastische krant en zullen zeker onze bijdrage gaan leveren. Over die Heynekampeigenschappen is het laatste woord nog lang niet gezegd! Binnenkort kunnen jullie enige noorse kopij verwachten."

De redactie wacht vol spanning af!
Alle kopij, foto's, tekeningen en geluiden kan je in digitale vorm (word, jpg, gif, wav, mp3... alles kan!) mailen aan de redactie, of in analoge vorm sturen naar:
  
Redactie Heynekrant 
De Haag 34
3993 AX  Houten. 
  
Wij digitaliseren het dan wel weer. (EvS)

Terug naar nieuwsoverzicht