De Heynekrant is in oktober 2000 als een experiment begonnen, gericht op de familie Heynekamp uit Maarsbergen, met familieleden in oa Noorwegen en de Verenigde Staten. De Heynekrant biedt je de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit de familie. Mailtjes, tekeningen, foto's of wat dan ook: je leest het in de Heynekrant.

Nieuws van en voor de familie
Het leukste is natuurlijk als de site gevuld wordt met inzendingen van de familie zelf. Alles wat je mailt naar redactie@heynekamp.nl wordt zo snel mogelijk op de site gezet. Schroom niet om iets te mailen en check regelmatig de site via www.heynekamp.nl om te zien of er iets nieuws op staat.
  
Heynekrant Nieuwsbrief
Er verschijnt er regelmatig een Heynekrant Nieuwsbrief per mail met daarin de headlines uit de Heynekrant. Wil je de nieuwsbrief gratis ontvangen? Meld je aan door een mailtje te sturen naar redactie@heynekamp.nl onder vermelding van "aanmelden Heynekrant Nieuwsbrief".

Je eigen heynekamp.nl emailadres
De Heynekrant biedt iedereen die dat wil de mogelijkheid om een email-adres te krijgen in de vorm van voornaam@heynekamp.nl. Neem daarvoor even contact op  met redactie@heynekamp.nl.  
Voor degenen die al een heynekamp-emailadres hebben: hier vindt je hulp bij het instellen van je emailprogramma.

Heynekrant is er voor iedereen
Overigens: iedere Heynekamp, Heijnekamp of iemand die interesse heeft in een Heynekamp en zich wil aansluiten bij deze Heynekamp-gekte is van harte welkom! Ook al kennen we je niet. 
Mail voor meer info naar redactie@heynekamp.nl

Elco van Staveren - redactie
(getrouwd met een Heynekamp)
  

(c) evs 2000-2003